The World is Your Workplace The World is Your Workplace
The World is Your Workplace
Intel® Core™ vPro™ processor family

Mobilitate gestionată

Creşterea capacităţilor spaţiului de lucru centrat pe factorul uman

Mobilitatea gestionată de la Fujitsu este un serviciu complet de gestionare şi asistenţă pentru dispozitive, aplicaţii şi utilizatori, care asigură în acelaşi timp aplicarea tuturor strategiilor de securitate.

Aflaţi mai multe

Servicii client virtuale

O soluţie completă de virtualizare a mediilor desktop şi a aplicaţiilor, proiectată pentru facilitarea reducerii costurilor IT, pentru creşterea capabilităţilor fiecărui angajat şi pentru asigurarea unei securităţi robuste a datelor.

Aflaţi mai multe

Servicii clasice pentru spaţiul de lucru

Serviciile clasice Fujitsu pentru spaţiul de lucru asigură un management centralizat pentru întregul ciclu de viaţă IT al utilizatorului final - de la aprovizionare la operare şi casare.

Aflaţi mai multe

Servicii de colaborare

Asistenţă completă pentru identificarea şi partajarea informaţiilor de către utilizatori, permiţându-le să colaboreze în mod productiv şi rentabil cu colegii din întreaga lume.

Aflaţi mai multe

Biroul de service

De la intervenţiile de service efectuate de angajatul în cauză şi până la asistenţa specializată, asigurăm servicii 24/7 pe toate fusurile orare şi în toate limbile. De asemenea, abordarea noastră proactivă ne permite să identificăm şi să eliminăm problemele înainte ca acestea să vă afecteze compania.

Aflaţi mai multe

Evaluarea spaţiului de lucru

Când compania trece prin schimbări, spaţiul dvs. de lucru trebuie să se adapteze. Aplicaţia Fujitsu de evaluare a spaţiului de lucru, standardizată şi de valoare demonstrată, oferă o analiză eficientă a spaţiului de lucru IT. Aplicaţia oferă recomandări specifice pentru îmbunătăţirea eficienţei şi vă sprijină pentru definirea cerinţelor prioritare în companie pentru soluţiile propuse.

Asistenţa şi îndrumarea încep cu o analiză bazată pe instrument, fără sprijinul agentului, derulată de un consultant specializat, care prezintă situaţia curentă din infrastructură. Recomandările se bazează pe aceste concluzii şi pe obiectivele corporatiste ale organizaţiei dvs. Raportul rezultat vă permite să luaţi decizii informate privind strategia pentru spaţiul de lucru, corelate cu obiectivele globale ale companiei.

Aflaţi mai multe