Evaluarea spaţiului de lucru

Evaluarea spaţiului de lucru

Când compania trece prin schimbări, spaţiul dvs. de lucru trebuie să se adapteze. Aplicaţia Fujitsu de evaluare a spaţiului de lucru, standardizată şi de valoare demonstrată, oferă o analiză eficientă a spaţiului de lucru IT. Aplicaţia oferă recomandări specifice pentru îmbunătăţirea eficienţei şi vă sprijină pentru definirea cerinţelor prioritare în companie pentru soluţiile propuse.

Asistenţa şi îndrumarea încep cu o analiză bazată pe instrument, fără sprijinul agentului, derulată de un consultant specializat, care prezintă situaţia curentă din infrastructură. Recomandările se bazează pe aceste concluzii şi pe obiectivele corporatiste ale organizaţiei dvs. Raportul rezultat vă permite să luaţi decizii informate privind strategia pentru spaţiul de lucru, corelate cu obiectivele globale ale companiei.

Beneficiile clientului.

  • O analiză detaliată a stării reale a mediului din spaţiul dvs. de lucru, inclusiv o clasificare a grupurilor existente de utilizatori şi o listă a tuturor aplicaţiilor 
  • O imagine clară a ceea ce puteţi obţine cu soluţiile planificate pentru locul de muncă
  • Asistenţă specializată pentru selectarea tehnologiilor pentru spaţiul de lucru care adecvate pentru organizaţia dvs. 
  • Consultaţii cu mai mulţi producători
  • Informaţii despre mai multe scenarii posibile de migrare

Alte informaţii

Un pas ulterior ideal, după colectarea şi analiza datelor despre situaţia dvs. curentă, este Fujitsu Managed Workplace, un serviciu rentabil care operează şi oferă asistenţă pentru spaţiile de lucru IT pe întreaga durată a ciclului de viaţă la un preţ per loc.