Soluţii de securitate pentru spaţiul de lucru

Soluţii de securitate pentru spaţiul de lucru

Echilibraţi securitatea spaţiului de lucru cu productivitatea forţei de lucru

Pierderea sau scurgerile de informaţii importante din dispozitivele utilizatorilor reprezintă o problemă majoră pentru orice organizaţie. Profesioniştii IT sunt puşi la încercare pentru a proteja reţelele, datele şi serviciile companiilor, simultan cu asigurarea accesului rapid la informaţii şi a unor comunicaţii mai rapide şi mai eficiente, pentru stimularea productivităţii. Toate acestea trebuie realizate într-un peisaj al pericolelor în permanentă schimbare.

Soluţiile complete de securitate a spaţiului de lucru de la Fujitsu vă pot ajuta să echilibraţi securitatea cu accesul şi să vă asiguraţi că angajaţii ating productivitatea maximă şi că organizaţia dvs. este protejată.

FUJITSU Palm Secure

Dispozitivul Fujitsu pentru vena palmară este un sistem de autentificare ce utilizează cele mai recente inovaţii din domeniul tehnologiei de securitate biometrică. Acest dispozitiv fără contact asigură o soluţie igienică şi uşor de utilizat pentru verificarea identităţii, prin capturarea de imagini cu modelul venei utilizând raze apropiate de spectrul infraroşu. Hemoglobina dezoxidată din vena palmară absoarbe aceste raze, reducând rata de reflexie şi determinând apariţia venelor sub forma unui model negru. Acest model de vene este apoi comparat cu un model preînregistrat, pentru autentificarea persoanei.

Mai multe despre Palm Secure

FUJITSU Workplace Protect

Securitatea informaţională începe prin controlul accesului la dispozitivele client. Soluţia Fujitsu Workplace Protect securizează programele şi datele confidenţiale prin verificarea şi autentificarea utilizatorilor de PC-uri şi prevenirea eficientă a utilizării neautorizate.

Mai multe despre Workplace Protect

FUJITSU EraseDisk

EraseDisk este o funcţie integrată în componentele firmware ale sistemului pentru ştergerea tuturor datelor de pe un hard disc, într-o manieră fiabilă şi ireversibilă. Această funcţie şterge definitiv toate datele sensibile de pe un hard disc înainte de casare, revânzare sau actualizări ale sistemului de operare.

Mai multe despre EraseDisk

Serverele NAS FUJITSU CELVIN

Serverele Fujitsu NAS CELVIN asigură întreaga flexibilitate, scalabilitate şi uşurinţă în utilizare de care aveţi nevoie. Interfaţa grafică intuitivă cu utilizatorul permite o gestionare a datelor cu un nivel redus de întreţinere. Aplicaţia unică Real-Time Remote Replication reduce semnificativ riscurile de pierdere a datelor. Iar stocarea centralizată permite costuri mai reduse de stocare şi gestionare a datelor.

Mai multe despre serverul NAS CELVIN