The World is Your Workplace The World is Your Workplace
The World is Your Workplace
Intel® Core™ vPro™ processor family

Viitorul loc de muncă

Lumea se schimbă. La fel şi locul de muncă. Oamenii au aşteptări diferite şi în creştere în ceea ce priveşte angajatorii, iar dezvoltările tehnologice rapide le transformă în realitate. Locul de muncă reuneşte mai multe generaţii, iar fiecare dintre ele are nevoi şi preferinţe de lucru diferite. Iar lupta pentru a găsi persoane cu aptitudini este mai acerbă ca niciodată. Aşadar, companiile trebuie să ţină pasul. Trebuie să satisfacă nevoile fiecărui angajat în parte. Iar locurile lor de muncă trebuie să satisfacă fiecare generaţie, de la cei tineri până la cei mai în vârstă. Dacă locul de muncă satisface nevoile forţei de lucru, compusă din mai multe generaţii, poate deveni o propunere unică de angajare şi o oportunitate importantă pentru companie.

Însă acordarea de libertare şi flexibilitate angajaţilor ar putea pune compania în pericol. Aşadar, la viitorul loc de muncă, departamentul IT trebuie să menţină controlul. Dar cum? Prin conectarea oamenilor, informaţiilor şi tehnologiilor într-un mod sigur. Care ar fi răspunsul la aceste provocări copleşitoare? Găsirea unui partener care le poate transforma în oportunităţi. Deoarece viitorul loc de muncă le-ar putea oferi angajaţilor ceea ce-şi doresc, fără a sacrifica securitatea IT. Fujitsu vă poate sta alături pe drumul spre viitorul loc de muncă. Cu ajutorul nostru, angajaţii au posibilitatea de a lucra unde şi când doresc. Departamentul IT poate securiza compania. Şi veţi obţine cel mai bun rezultat pentru companie.  Pentru a afla mai multe informaţii, studiaţi conţinutul acestui site sau urmăriţi acest clip video.

Afişaţi detalii Ascundeţi detalii What Fujitsu offers

LIFEBOOK U7x7

Ultramobilul întâlneşte ultrasecuritatea
FUJITSU LIFEBOOK U7x7 este un notebook subţire, uşor, elegant şi ultramobil pentru profesioniştii în afaceri. Având 31,75 cm (12,5 inch) şi o greutate redusă de numai 1,15 kg (2,54 lbs.), oferă mobilitate excelentă. Vizualizarea ergonomică este garantată de opţiunile de afişaj tactil antireflexie HD, FHD sau FHD opţional, iar senzorul pentru recunoaşterea venelor palmare sau senzorul de amprente integrat oferă securitate excelentă. Designul inteligent combină interfeţe clasice, cum ar fi VGA de dimensiune standard, şi posibilităţi de upgrade uşor cu carcasa subţire şi rezistentă. Multiplicatorul de porturi comune din familia LIFEBOOK U facilitează partajarea spaţiului de lucru conform stilului de lucru modern al zilelor noastre.
Aflaţi mai multe

LIFEBOOK T937

Performerul de top cu farmec
Tableta FUJITSU LIFEBOOK T937 este un Ultrabook™ 2 în 1 versatil pentru profesioniştii exigenţi cu noi stiluri de lucru dinamice. Carcasa sa ultrasubţire, din magneziu rezistent, cu o înălţime de doar 19,8 mm şi designul foarte uşor vă permit să călătoriţi confortabil. Puteţi comuta la modul tabletă cu o simplă inversare a orientării afişajului FHD rotativ, foarte clar, de 33,8 cm (13,3 inch), compatibil cu funcţiile de atingere şi creionul tactil. Noua dispunere a tastaturii cu iluminare din spate, caracteristicile de securitate la nivel de companie,„„ conectorul LAN cu mufă şi funcţiile 4G/LTE integrate vă permit să lucraţi în siguranţă oriunde vă aflaţi. Cu multiplicatorul opţional de porturi, cu andocare USB Type-C, aveţi asigurat confort maxim la birou.
Aflaţi mai multe

STYLISTIC R727

Funcţionalitate nelimitată şi productivitate 2 în 1
Tableta FUJITSU STYLISTIC R727 cu afişaj antireflexie, de 31,8 cm (12,5 inch) se transformă într-un notebook cu performanţe şi productivitate maxime prin simpla ataşare a tastaturii magnetice rezistente şi totuşi subţiri. Carcasa din aluminiu cu magneziu oferă durabilitate pentru profesioniştii în afaceri care lucrează în deplasare, având posibilitatea de a face prezentări în modul tabletă sau de a lucra în modul notebook de oriunde doresc. Cu afişajul de precizie puteţi utiliza cu uşurinţă un creion digital pentru notiţe sau semnături pe tabletă. Conectivitatea la nivel de companie, precum 4G/LTE, flexibilitatea şi caracteristicile de securitate, precum unităţile criptate şi autentificarea bazată pe NFC, vă permit să vă desfăşuraţi activitatea oriunde doriţi, având încredere că datele dvs. sunt în siguranţă.
Aflaţi mai multe

LIFEBOOK P727

Productivitate cu mai multe moduri de lucru
Tableta FUJITSU LIFEBOOK P727 este un dispozitiv 2-în-1 ultra-uşor şi portabil cu o baterie care rezistă întreaga zi, permiţând un stil de lucru agil în mai multe moduri de lucru. Dispozitivul poate face faţă cu uşurinţă aplicaţiilor solicitante de design şi ilustrare datorită celor mai noi procesoare Intel. La livrare acesta are instalat sistemul de operare Windows 10 Pro şi oferă tehnologia de autentificare prin vena palmară, care este cea mai avansată în domeniu, pentru a acoperirea cerinţelor privind securitatea ale companiei dvs.
Aflaţi mai multe

STYLISTIC Q616

Mobilitate şi putere reunite într-un dispozitiv 2 în 1
STYLISTIC Q616 este un dispozitiv 2 în 1, având un design subţire şi uşor, fără ventilator, într-un pachet compact. Durată de viaţă a bateriei acoperă o zi întreagă, iar afişajul anti-reflex din sticlă securizată este compatibil cu funcţiile tactile şi cu creionul tactil. Tastatura ataşabilă, un suport precum şi opţiunile de securitate şi 4G/LTE asigură rezistenţa şi flexibilitatea necesare în viaţa profesională.
Aflaţi mai multe

Mobilitate gestionată

Creşterea capacităţilor spaţiului de lucru centrat pe factorul uman

Mobilitatea gestionată de la Fujitsu este un serviciu complet de gestionare şi asistenţă pentru dispozitive, aplicaţii şi utilizatori, care asigură în acelaşi timp aplicarea tuturor strategiilor de securitate.

Citiţi mai multe

Servicii client virtuale

O soluţie completă de virtualizare a mediilor desktop şi a aplicaţiilor, proiectată pentru facilitarea reducerii costurilor IT, pentru creşterea capabilităţilor fiecărui angajat şi pentru asigurarea unei securităţi robuste a datelor.

Citiţi mai multe

Servicii clasice pentru spaţiul de lucru

Serviciile clasice Fujitsu pentru spaţiul de lucru asigură un management centralizat pentru întregul ciclu de viaţă IT al utilizatorului final - de la aprovizionare la operare şi casare.

Citiţi mai multe

Soluţii de securitate pentru spaţiul de lucru

Echilibraţi securitatea spaţiului de lucru cu productivitatea forţei de lucru

Pierderea sau scurgerile de informaţii importante din dispozitivele utilizatorilor reprezintă o problemă majoră pentru orice organizaţie. Profesioniştii IT sunt puşi la încercare pentru a proteja reţelele, datele şi serviciile companiilor, simultan cu asigurarea accesului rapid la informaţii şi a unor comunicaţii mai rapide şi mai eficiente, pentru stimularea productivităţii. Toate acestea trebuie realizate într-un peisaj al pericolelor în permanentă schimbare.

Soluţiile complete de securitate a spaţiului de lucru de la Fujitsu vă pot ajuta să echilibraţi securitatea cu accesul şi să vă asiguraţi că angajaţii ating productivitatea maximă şi că organizaţia dvs. este protejată.

Citiţi mai multe

Studii de caz / White Papers

grafică

alte