Adoptaţi tehnologia de consum cu soluţiile potrivite de securitate BYOD! Adoptaţi tehnologia de consum cu soluţiile potrivite de securitate BYOD!
Adoptaţi tehnologia de consum cu soluţiile potrivite de securitate BYOD!
Intel® Core™ vPro™ processor family

BYOD Security Solutions

Sunteţi siguri că nu vă puteţi permite să ignoraţi BYOD, dar nu sunteţi siguri ce soluţii de securitate BYOD pot elimina riscurile acestei mega tendinţe în continuă creştere din domeniul IT?

Sunteţi siguri că nu vă puteţi permite să ignoraţi BYOD, dar nu sunteţi siguri ce soluţii de securitate BYOD pot elimina riscurile acestei mega tendinţe în continuă creştere din domeniul IT?

Stare de fapt: BYOD este aici şi nu va dispărea niciodată. Tot mai mulţi angajaţi îşi aduc smartphone-urile şi tabletele personale la locul de muncă sau doresc să le utilizeze de la distanţă pentru accesarea informaţiilor de serviciu. De asemenea, deseori mandatul BYOD porneşte de la nivel înalt, la solicitarea structurilor de conducere de a avea conectivitate iPad pentru accesarea calendarului şi email-urilor de serviciu, iar directorul departamentului informatic este presat să răspundă la această solicitare pentru a nu supune departamentul IT unei percepţii negative.

Un alt adevăr: funcţiile îmbunătăţite de conectivitate şi mobilitate, inclusiv dezvoltarea culturii BYOD - iniţiată de un aflux de angajaţi din Generaţia Y şi accelerată de dorinţa de a face posibilă mobilitatea de lucru şi colaborarea între echipe la nivel global - dau naştere unor noi probleme de securitate şi necesită soluţii de securitate BYOD eficiente. Nu există niciun dubiu în ceea ce priveşte faptul că organizaţia dvs. va beneficia de pe urma implementării unei soluţii BYOD.

Dar cum puteţi afla care este soluţia de securitate BYOD potrivită pentru dvs. în scopul asigurării securităţii datelor companiei dvs. în contextul implementării unei strategii BYOD?

Fujitsu vă oferă produse şi soluţii care vă ajută să faceţi faţă provocării de a proteja reţelele, datele şi serviciile companiei dvs., oferindu-vă totodată acces la informaţii şi comunicaţii mai rapide şi mai eficiente pentru o productivitate îmbunătăţită. Nu trebuie omis nici peisajul în continuă schimbare al ameninţărilor şi evenimentele tot mai frecvente de încălcare a securităţii datelor.

Suntem conştienţi de faptul că soluţia de securitate BYOD potrivită pentru dvs. este o componentă importantă a strategiei BYOD şi aceasta trebuie să îndeplinească nevoile dvs. de securitate şi conformitate prin intermediul unor servicii pe bază de roluri, în funcţie de dispozitive şi locaţia acestora, printre altele:

  • acces la aplicaţii definit de politici de securitate, locaţie şi tipul de dispozitiv, în scopul gestionării riscurilor şi protejării confidenţialităţii;
  • centre de date sigure şi de încredere pentru găzduirea mediului dvs. virtualizat;
  • şi în cele din urmă, opţiunea de a bloca şi şterge de la distanţă toate datele de pe dispozitivele companiei şi de a şterge doar datele de serviciu de pe dispozitivele personale.

Din acest punct de vedere, Fujitsu vă poate ajuta.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla cum vă poate ajuta Fujitsu să vă dezvoltaţi strategia de implementare a unei soluţii de securitate BYOD prin intermediul produselor şi serviciilor sale.


Contactaţi-ne