Nu pierdeţi controlul cu soluţiile potrivite de securitate mobilă! Nu pierdeţi controlul cu soluţiile potrivite de securitate mobilă!
Nu pierdeţi controlul cu soluţiile potrivite de securitate mobilă!
Intel® Core™ vPro™ processor family

Mobile Security Solutions

Pierdeţi controlul dispozitivelor mobile? Vă este teamă de încălcarea şi nerespectarea securităţii datelor? Haideţi să trecem în revistă soluţiile de securitate mobilă!

Pierdeţi controlul dispozitivelor mobile? Vă este teamă de încălcarea şi nerespectarea securităţii datelor? Haideţi să trecem în revistă soluţiile de securitate mobilă!

Afacerile moderne adoptă beneficiile ce pot fi dobândite prin utilizarea la capacitate maximă a funcţiilor şi capacităţilor în continuă dezvoltare a smartphone-urilor şi tabletelor ca instrumente de serviciu. Mobilizarea proceselor de afaceri poate oferi câştiguri semnificative în materie de productivitate, dar în lipsa unei administrări corespunzătoare, care ar fi consecinţele? Datele sensibile sunt în siguranţă şi controlate? Persoanele potrivite au acces la instrumentele mobile potrivite? În lipsa unei administrări corecte şi a unui control corespunzător, riscurile pot depăşi rapid beneficiile ca pondere.

Haideţi să găsim soluţia de securitate mobilă potrivită pentru afacerea dvs., pentru a vă permite să profitaţi la maxim de beneficiile oferite de tehnologiile mobile!

Fujitsu vă protejează comunicaţiile mobile. Soluţii de securitate care însoţesc datele companiei dvs. peste tot, asigurând securitatea fiecărui punct al mediului dvs. mobil în continuă dezvoltare. Fujitsu oferă soluţii de securitate mobilă cu arhitectură de securitate inovatoare, care operează la nivel de dispozitiv, aplicaţie şi reţea.

Funcţia de detecţie securizată asigură aplicarea politicilor de securitate şi detectează automat potenţialele ameninţări, reglând în mod inteligent setările de securitate în scopul diminuării riscurilor. Funcţia de detecţie securizată detectează rapid dispozitivele care nu aderă la politica predefinită de securitate şi ia măsurile agreate.

Acces securizat. Serviciile de mobilitate gestionată de la Fujitsu permit departamentului IT să ofere utilizatorilor mobili acces securizat şi criptat la aplicaţii de serviciu specifice, de pe dispozitivul mobil. Aceasta este o modalitate simplă, flexibilă şi sigură de a satisface cererea tot mai mare de acces mobil la intranet şi aplicaţii esenţiale pentru activitatea de afaceri.

Gateway-ul securizat (Secure Gatweway) aduce securitatea inteligentă în reţea. Utilizat împreună cu funcţia de acces securizat (Secure Access), gateway-ul controlează accesul la toate aplicaţiile companiei, înregistrând traficul tuturor aplicaţiilor mobile în scopuri de conformitate şi raportare.

Din acest punct de vedere, Fujitsu vă poate ajuta.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla cum vă poate ajuta Fujitsu să vă dezvoltaţi strategia de implementare a unor soluţii de securitate mobilă prin intermediul produselor şi serviciilor sale.


Contactaţi-ne