Nicio grijă cu soluţiile potrivite de securitate pentru virtualizare! Nicio grijă cu soluţiile potrivite de securitate pentru virtualizare!
Nicio grijă cu soluţiile potrivite de securitate pentru virtualizare!
Intel® Core™ vPro™ processor family

Soluţii de securitate pentru virtualizare

Vă interesează beneficiile virtualizării spaţiului de lucru, însă vă îngrijorează posibilele probleme de securitate şi faptul că nu reuşiţi să găsiţi soluţiile de securitate pentru virtualizare potrivite pentru compania dvs.?

Vă interesează beneficiile virtualizării spaţiului de lucru, însă vă îngrijorează posibilele probleme de securitate şi faptul că nu reuşiţi să găsiţi soluţiile de securitate pentru virtualizare potrivite pentru compania dvs.?

Administrarea infrastructurii spaţiului de lucru în zilele noastre este o sarcină extrem de complexă. Managerii din domeniul IT se confruntă cu provocări privind controlul costurilor, securitatea, mobilitatea şi transformarea acestui domeniu într-un obiect de consum - în special odată cu creşterea popularităţii BYOD (bring your own device). Virtualizarea este o modalitate eficientă de a satisface aceste nevoi din ce în ce mai diversificate. De asemenea, aceasta permite companiilor să reducă costurile şi eforturile de management, să crească flexibilitatea şi să îmbunătăţească calitatea serviciilor oferite diferitor tipuri de utilizatori.

De asemenea, faptul că toate datele sunt găzduite central elimină riscul furtului de date. Efectuarea copiilor de siguranță nu mai depinde de utilizatorul final, reducând astfel riscurile pierderii datelor şi îmbunătăţind securitatea IT.

Cu toate acestea, încă există unele capcane de securitate, iar un partener de încredere vă poate ajuta să le evitaţi, prin implementarea şi susţinerea unor soluţii se securitate pentru virtualizare!

Aşadar, cum identificaţi partenerul strategic potrivit pentru implementarea strategiei de virtualizare în cadrul companiei dvs. şi soluţionarea problemelor de securitate rezultate?

Indiferent care ar fi tehnologiile de virtualizare potrivite pentru obiectivele specifice ale clientului, Fujitsu oferă o soluţie de prelucrare a datelor clienţilor virtuali dintr-o singură sursă, pentru spaţiile de lucru dinamice ale utilizatorilor finali.

Produsele de infrastructură Fujitsu pentru centre de date, precum FUJITSU Server PRIMERGY şi FUJITSU Storage ETERNUS, reprezintă o fundaţie excelentă pentru acest scop. Aceste produse, precum şi dispozitivele de acces utilizate în acest context, sunt certificate pentru toate produsele de virtualizare de top şi şi-au demonstrat eficienţa în contextul a numeroase proiecte de virtualizare.

Fujitsu acordă o atenţie deosebită problemelor de conformitate, securitate şi confidenţialitate şi dezvoltă tehnologii în scopul soluţionării acestora. Conceptul nostru holistic de securitate, evită punctele critice ale infrastructurii deoarece serviciile de cloud sunt furnizate din diverse locaţii standardizate configurate să ofere un grad ridicat de disponibilitate şi securitate certificată - de exemplu certificările TÜV Level 4 (securitatea fizică a datelor), ISO 27001 (şi altele) şi BSI - asigură respectarea celor mai stringente standarde de securitate şi conformitate.

Din acest punct de vedere, Fujitsu vă poate ajuta.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla cum vă poate ajuta Fujitsu să vă dezvoltaţi strategia de implementare a unor soluţii de securitate pentru virtualizare prin intermediul produselor şi serviciilor sale.


Contactaţi-ne