Câştigaţi cursa de recrutare de noi talente cu ajutorul soluţiilor tehnologice potrivite pentru spaţiul de lucru Câştigaţi cursa de recrutare de noi talente cu ajutorul soluţiilor tehnologice potrivite pentru spaţiul de lucru
Câştigaţi cursa de recrutare de noi talente cu ajutorul soluţiilor tehnologice potrivite pentru spaţiul de lucru
Intel® Core™ vPro™ processor family

Soluţii tehnologice pentru spaţiul de lucru

Sunteţi pregătiţi pentru schimbare cu noile soluţii tehnologice pentru spaţiul de lucru?

Sunteţi pregătiţi pentru schimbare cu noile soluţii tehnologice pentru spaţiul de lucru?

Vă întrebaţi de ce este nevoie ca spaţiul de lucru să se schimbe?

Angajaţii din Generaţia Y vor deveni în curând forţa de muncă dominantă, iar angajatorii care doresc să profite la maxim de adaptabilitatea şi dorinţa acestora de a învăţa noi abilităţi vor trebui să se adapteze cu rapiditate. În plus, tendinţele introduse de aceştia precum Bring Your Own Device (BYOD) vor deveni tot mai pregnante pe măsură ce generaţiile viitoare pătrund pe piaţa forţei de muncă. Această generaţie are aşteptări cu totul noi de la angajatori, precum accesul instant şi constant la informaţii prin intermediul dispozitivelor mobile, precum tabletele şi notebook-urile - un lucru pe care nu toţi angajatorii îl pot oferi. Obişnuiţi cu flexibilitatea oferită de tehnologia mobilă în contextul vieţii personale, practicile de lucru tradiţionale rigide şi spaţiile de lucru ale multor angajatori le-ar putea părea complet stranii, şi doar acele organizaţii care pot oferi cele mai recente tehnologii la locul de muncă şi, în consecinţă, un loc de muncă flexibil şi antrenant - oriunde ar fi acesta - vor reuşi să atragă şi să păstreze angajaţii buni.

Aşadar, cum puteţi oferi soluţii tehnologice atractive la locul de muncă şi să câştigaţi cursa de recrutare de noi talente?

Fujitsu înţelege faptul că tehnologia joacă un rol esenţial în vieţile personale şi profesionale ale acestei generaţii. Aceştia preferă să utilizeze reţelele de socializare, serviciile de mesagerie instant, blog-urile şi site-urile de tip wiki în detrimentul instrumentelor tradiţionale de comunicare, şi se aşteaptă ca tehnologia de care dispun în contextul vieţilor personale să stimuleze inovaţia şi colaborarea la locul de muncă.

De aceea, prin intermediul produselor şi serviciilor sale, Fujitsu ajută organizaţiile să creeze locuri de muncă care permit angajaţilor să realizeze mai mult. Clienţii noştri recunosc faptul că prin optimizarea mediului de lucru, aceştia pot clădi locuri de muncă inteligente şi moderne axate pe persoane, care vor stimula forţa de muncă atât în prezent cât şi în viitor.

Din acest punct de vedere, Fujitsu vă poate ajuta.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla cum vă poate ajuta Fujitsu să evaluaţi mediul dvs. actual de lucru şi să găsiţi soluţiile tehnologice potrivite în scopul dominării cursei de recrutare de noi talente.


Contactaţi-ne