Atrageţi Generaţia Y cu tehnologii moderne de comunicare pentru spaţiul de lucru Atrageţi Generaţia Y cu tehnologii moderne de comunicare pentru spaţiul de lucru
Atrageţi Generaţia Y cu tehnologii moderne de comunicare pentru spaţiul de lucru
Intel® Core™ vPro™ processor family

Tehnologii de comunicare pentru spaţiul de lucru

Vă gândiţi să faceţi o schimbare în ceea ce priveşte infrastructura de comunicaţii? V-aţi evaluat tehnologiile actuale de comunicare utilizate la locul de muncă şi v-aţi întrebat dacă se ridică la nivelul aşteptărilor Generaţiei Y, care pătrunde pe piaţa

Vă gândiţi să faceţi o schimbare în ceea ce priveşte infrastructura de comunicaţii? V-aţi evaluat tehnologiile actuale de comunicare utilizate la locul de muncă şi v-aţi întrebat dacă se ridică la nivelul aşteptărilor Generaţiei Y, care pătrunde pe piaţa

Faceţi foarte bine dacă vă gândiţi să profitaţi de avantajele pe care le are de oferit Generaţia Y. Prin realizarea posibilelor beneficii oferite de stimularea angajaţilor din Generaţia Y de a lucra la capacitate maximă, organizaţiile cu viziune încep deja să ofere locuri de muncă dotate cu tehnologii de comunicare care corespund nevoilor acestora. În schimb, aceste organizaţii câştigă angajaţi extrem de motivaţi şi talentaţi, care prezintă o serie de atribute importante.

Ca nativi digitali crescuţi într-o lume hiper-conectată, angajaţii din Generaţia Y sunt adepţii utilizării tehnologiei.

De asemenea, aceştia sunt jucători de echipă cărora le place să colaboreze, făcând ca mediile de Comunicaţii unificate şi colaborare (UC&C) să fie practic „habitatul natural” al acestora.

Cum vă puteţi asigura că oferiţi un mediu de lucru flexibil şi antrenant - cu tehnologie modernă de comunicare - care va atrage şi reţine angajaţii buni?

Fujitsu deţine tehnologia şi experienţa necesare pentru a ajuta companiile să profite la maxim de infrastructura de colaborare şi tehnologia de comunicare la locul de muncă. Suntem parteneri certificaţi Microsoft Gold şi deţinem cei mai buni specialişti, precum şi o experienţă vastă în materie de tehnologii de colaborare Microsoft precum Microsoft Lync, pe care am început să o prezentăm sub forma unei soluţii pilot, pe lângă eco-sistemul intern de software Microsoft existent cum ar fi Microsoft Exchange şi Microsoft SharePoint. Toate acestea formează o soluţie completă UC&C care aduce beneficii experienţei pentru utilizator şi acceptării. Dispozitive inovatoare de top, precum modelele selectate din seria Fujitsu PC ESPRIMO, oferă aşa-numitul Mod activ cu consum redus, care permite dispozitivului să înlocuiască un telefon tradiţional şi să facă posibile noi scenarii de utilizare.

Din acest punct de vedere, Fujitsu vă poate ajuta.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla cum vă poate ajuta Fujitsu să identificaţi tehnologiile de comunicare potrivite pentru afacerea dvs., prin intermediul produselor şi serviciilor sale.


Contactaţi-ne