Profitaţi de beneficiile Virtualizării cu tehnologiile virtuale pentru spaţiul de lucru. Profitaţi de beneficiile Virtualizării cu tehnologiile virtuale pentru spaţiul de lucru.
Profitaţi de beneficiile Virtualizării cu tehnologiile virtuale pentru spaţiul de lucru.
Intel® Core™ vPro™ processor family

Tehnologii virtuale pentru spaţiul de lucru

Arhitectura spaţiilor de lucru tradiţionale pune o presiune considerabilă pe departamentul IT, implică costuri enorme şi limitează forţa inovatoare şi competitivitatea companiei. Răspunsul? Tehnologii virtuale pentru spaţiul de lucru!

Arhitectura spaţiilor de lucru tradiţionale pune o presiune considerabilă pe departamentul IT, implică costuri enorme şi limitează forţa inovatoare şi competitivitatea companiei. Răspunsul? Tehnologii virtuale pentru spaţiul de lucru!

Principala cauză a complexităţii ridicate a prelucrării datelor în cadrul unui spaţiu de lucru tradiţional o reprezintă strânsa legătură dintre componentele individuale care alcătuiesc calculatorul: hardware, sistem de operare, aplicaţii şi personalitatea utilizatorului. Ruperea acestei legături strânse va duce la independenţa componentelor şi a ciclurilor de funcționare ale acestora, va reduce complexitatea, va simplifica procesele de management, va creşte flexibilitatea şi viteza şi în cele din urmă va reduce costurile. Separarea straturilor învecinate este exact ceea ce reprezintă Prelucrarea datelor clienţilor virtuali.

Virtualizarea se poate produce între oricare dintre componente, şi cu cât mai multe componente separate, cu atât mai multe avantaje. Găzduirea centrală a tuturor datelor elimină riscul de furt sau pierdere a datelor, îmbunătăţeşte securitatea şi ajută la îndeplinirea cerinţelor de conformitate. În special la utilizarea dispozitivelor subţiri de acces cu durată de funcționare prelungită, consumul de energie este redus considerabil.

Şi în cele din urmă, cu ajutorul tehnologiilor virtuale pentru spaţiul de lucru vă puteţi accesa în mod flexibil mediul de lucru, de oriunde şi de pe orice dispozitiv - fapt care, cu siguranţă, va atrage nativii digitali din Generaţia Y.

Aşadar, cum puteţi identifica tehnologiile virtuale potrivite pentru afacerea dvs.?

Fujitsu este singurul magazin de care aveţi nevoie pentru soluţii de Prelucrare a datelor clienţilor virtuali. Abordarea noastră virtuală a spaţiului de lucru are obiectivul de a elimina complexitatea, reduce eforturile dvs. şi riscurile generale asociate punerii cap la cap a tuturor pieselor unui astfel de puzzle, ajutându-vă să depăşiţi toate dificultăţile întâmpinate în selectarea tehnologiilor necesare şi implementarea unei soluţii de succes care să satisfacă nevoile şi obiectivele afacerii dvs.

Mai mult decât atât, o colaborare strânsă cu lideri de top precum Citrix, Microsoft şi VMware, ne permite să folosim software-uri performante de virtualizare, bazate pe standardele din domeniu. Produsele de infrastructură oferite de Fujitsu, precum serverele Fujitsu PRIMERGY x86, sistemele de stocare Fujitsu ETERNUS, dispozitivele client subţiri Fujitsu FUTRO şi Clienţii inteligenţi zero, reprezintă o bază excelentă în acest sens.

Din acest punct de vedere, Fujitsu vă poate ajuta.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla cum vă poate ajuta Fujitsu să identificaţi tehnologia virtuală potrivită pentru afacerea dvs.


Contactaţi-ne